Vinkit arkeen ja juhlaan

Tuo kevät kotiisi

Keväällä värit saavat näkyä myös kotona! Kaitaliinalla ja tableteilla saat nopeasti piristystä kotiisi. Hempeät pastellivärit yhdistettynä graafisempaan printtiin sopii moneen sisustustyyliin.

Juhlitaanko teillä keväällä äitiä tai valmistujaisia? Raikkaan väriset ja konepestävät keittiötekstiilit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin! Klassisen juhlakattauksen perusta on kuitenkin tyylikäs helmenvalkoinen pöytäliina. Hillitty kukkakuvio antaa juhlapöydälle viimeistellyn silauksen. Täydennä kattaus suosikki kukillasi!

Ideoita lahjoihin ja tuliaisiin

Valmistujaiset ovat oiva tilaisuus muistaa aikuistuvaa nuortaa. Kivoja ja nuorekkaita tekstiilejä tarvitaan aina ja suomalainen design on varma valinta lahjaksi. 

Keväällä ja kesällä on myös ihana kyläillä tuttujen luona. Ilahduta isäntäväkeä kauniilla kotimaisilla ja kestävillä lahjoilla. Kokoa Finlayson Anis kaitaliinasta, tableteista, patalapuista ja patakintaasta mieluinen lahja kätevälle kotikokille. Lahjaa voi halutessaan täydentää myös ihanilla herkuilla!

Oletko menossa mökille? Keittiöpyyhesetti sopii myös innokkaalle saunojalle! Pakkaa kauniseen koriin tai saunakiuluun kauniit Finlayson Anis pyyhkeet, vihta ja muutama saunajuoma - takuu varmasti lahjan saaja ilahtuu!

Kotimaista kestävää laatua ja ajatonta designia

Finlayson on suunnitellut K-Market-ketjulle omat kattaustekstiilit keväälle 2018! Iloinen kukkakuosi, Anis, henkii 60-lukua! Ihanilla keittiötekstiileillä hoputat kevään tuloa kotiisi.

Finlayson Anis -keittiötekstiilit 30 % -alennuksella:

- tabletti (46 cm x 35 cm)
- patakinnas (15 cm x 30 cm)
- patalappusetti (22 cm x 22 cm)
- kaitaliina (40 cm x 140 cm)
- keittiöpyyhesetti (50 cm x 70 cm)
- valkoinen pöytäliina (145 cm x 250 cm)

Kattaustekstiilit ihanaan arkeen ja kevään suloisimpiin juhliin yksinkoikeudella K-marketeista -30 % 1.3.-2.5.2018

Katso lähin Finlayson Anis -tuotteita myyvä K-Marketisi >>

Vinkit juhlien tarjoiluihin

Kotiin, mökille & lahjaksi