Katso resepti: Broileripihvit ja tomaattipaellaa grillissä

Broileripihvit kypsyvät osana herkullista tomaattipaellaa. Paella valmistuu muurikalla, pannulla kotikeittiössä tai muun grillauksen lomassa. Jälkiruoaksi grillataan helppo klassikko uudella twistillä - köyhät ritarit kakkupohjasta.

RAAKA-AINEET

1 pkt (480-600 g) Atria perhetilan broilerin ohut fileeleikkeet
200 g Pirkka pitkäjyväistä riisiä
3  luumutomaattia
2 dl Pirkka tomaattimurskaa chili
2 sipulia hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ dl oliiviöljyä
2 tl suolaa
5 dl kanalientä
       5 dl vettä + 1 Pirkka kanaliemikuutio
2 rkl tuoreita timjamin lehtiä hienonnettuna

VALMISTUS

1.    Kuullota riisi, silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä.
2.    Lisää pannulle kanaliemi, hienonnettu timjami ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja sekoita huolellisesti.
3.    Lisää pinnalle broilerin ohutleikkeet ja puolitetut tomaatit.
4.    Kypsennä paellaa grillissä 30 minuuttia.

Köyhät ritarit kakkupohjasta

RAAKA-AINEET

1 K-Menu torttupohja 200g
2,5 dl Flora vanilla vispautuva vanilliinikastike
2 dl maitoa
1 kananmuna
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
Mansikoita

VALMISTUS

1. Sekoita munamaito ja mausta se kardemummalla ja kanelilla.
2. Leikkaa torttupohja lohkoiksi, kasta munamaitoon ja paista lohkot paistinpannulla kauniin ruskeaksi.
3. Tarjoa vanilliinikastikkeen ja mansikoiden kanssa.

Nyt grillataan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.