Kerää ja keskitä!

Kerää kauneutta kotiisi tai lahjaksi!

10 euroa =1 leima ja Plussa-kortilla 10 euroa = 2 leimaa

Jokaista K-Marketissa tehtyätä täyttä 10 euron ostosummaa kohden saat kassalta yhden keräilyleiman keräilyvihkoosi. Käyttämällä Plussa-korttia saat
ostoksistasi keräilyleimat tuplana!

Veikkauksen, Matkahuollon tai muiden lähipalveluiden sekä tupakkatuotteen, tupakointivälineen, tupakkajäljitelmän, sähkösavukkeen tai nikotiininesteen ostoksista ei anneta keräilyleimoja.

Kerättyäsi tarvittavan määrän leimoja voit ostaa valitsemasi
keräilytuotteet edulliseen -50% keräilyhintaan esittämällä keräilyvihon kassalla. Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 2.3.– 4.6.2017. Kampanjahintaisia tuotteita voi ostaa 18.6.2017 asti. Voit ostaa keräilytuotteita myös normaalihintaan ilman keräilyleimoja ja Plussa-korttia.

*Keräilykampanja ei ole voimassa Neste K -asemilla.

Essence on voittanut useita palkintoja

Alfredo Häberli on suunnitellut Essence-lasiston yksinkertaisuus mielessään. Sarjaan kuuluu muutamia laseja, joista voi tarjoilla täyden valikoiman erilaisia viinejä. Essencelle tunnusomasista on kulmikas muotoilu. Kaikkien sarjaan kuuluvien lasien jalat ovat saman korkuisia myöhemmin suunniteltua olutlasia lukuun ottamatta. Essence on voittanut useita arvostettuja muotoilualan palkintoja, kuten iF ja Les Découvertes -palkinnot.

Kastehelmi on lasikattauksen klassikko

Oiva Toikan leikkisä ja hienovarainen Kastehelmi-sarja on rakastettu lasikattauksen klassikko. Idea Kastehelmen lasipisaroilla koristellusta pinnasta syntyi, kun Oiva Toikka halusi peittää puristelasiin jäävät saumakohdat. Näin kehittyi kokonaan uusi pintakuviointi, joka korosti valon heijastumia ja lasin elävyyttä. Kastehelmi on ollut aiemmin tuotannossa vuosina 1964-1988, suosituimmat osat palasivat tuotantoon vuonna 2010.

Voita Arabian Suomi 100 -mukisetti

Kerää 15 keräilyleimaa ostoksistasi K-Market myymälöissä. Täytä yhteystietosi ja jätä
keräilyesite K-Marketin kassalle viimeistään 18.6.2017. Arvomme 10 kpl Arabian Suomi 100 -mukisettiä, joka sisältää 10 mukia (arvo 179 €). Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken 27.6.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kahvipöytä koreaksi

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Keväisiä salaatteja

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Ruoka-mobiilisovellus