Kietoudu kesään - Finlayson pyyhkeet ja ponchot

Suomen kesä on ihana vaikkei koko aikaa paistaisi – niin ihana, että se ansaitsee omat kesäiset tekstiilinsä, jotka ovat yhtä kotonaan kuumalla rannalla kuin viileällä terassilla. Kesä ja ”badlakan” kuuluvat yhteen – siitä ei voi olla kuin yhtä mieltä. Sen sijaan siitä, minkä värinen sen kuuluu olla, voi kiistellä pilke silmäkulmassa vaikka koko yöttömän yön (värit: vihreä, sininen, pinkki ja harmaa). Kesäponcho on myös hauska tuote. Sen alla voi vaikka vaihtaa uimapuvun vaivihkaa tai sitten sitä voi käyttää ”iltapukuna” puutarhajuhlissa.

Finlaysonin pyyhkeet & ponchot -50 % -kampanja 2.7.-26.8.2018

Ihana hamam-materiaali on ohutta ja erittäin nopeasti kuivuvaa. Finlaysonin reilunkokoiset Hamam–pyyhkeet ovat 90 x 180 cm ja hupullinen poncho 90 x 95cm. Kylpylakanan nukkalenkki on erittäin lyhyt ja siksi se on todella kevyt ja nopeasti kuivuva. Pyyhkeitä on saatavilla neljässä kauniissa värissä, grafiitinharmaana, metsänvihreänä, vadelmanpunaisena ja mustikansinisenä. Ponchoja puolestaan on myynnissä kahdessa ihanan marjaisessa sävyssä, vadelmanpunaisena ja mustikansinisenä. 

Pyyhkeet vievät vähän tilaa ja siten ne ovat oiva valinta myös silloin kun säilytystilaa on rajallisesti. Pieneen tilaan mahtuvat pyyhkeet käyvät niin mökkeilyyn kuin veneilyynkin. Nopeasti kuivuvat pyyhkeet kulkevat kätevästi myös matkalaukussa ja treenikassissakin! Hupullinen poncho taas on loistava valinta erityisesti huolettomaan mökkeilyyn ja aurinkoiseen lomailuun; heitä poncho päälle saunaan, uima-altaalle tai rannalle suunnatessasi!

Löydät Finlaysonin ponchot ja pyyhkeet näistä K-Marketeista >>

Saatavilla vain K-Marketeista