Komediakeittiö

TV5:n Komediakeittiö on uudenlainen viihdeohjelma, jossa yhdistyvät hillitön hauskuus ja keskinkertainen kokkaus. Koomikkokapteenit Sami Hedberg, Jukka Rasila ja Sanna Stellan vuorottelevat älyvapaassa keittiössä vierainaan suomalaisia julkkiksia. K-Market on mukana ohjelmassa runsaalla ruokavarastolla, josta kilpailijat hakevat elintarvikkeet kokkausta varten. Ohjelmassa mukana myös K-Market kauppias joka auttaa kilpailijoita ja tuo puuttuvat elintarvikkeet heille.

Kapteenit saavat joka jaksossa katsottavakseen videoita, joissa ammattikokit valmistavat teemaan sopivia annoksia. Pikaisen katselun perusteella kapteenien täytyy ohjeistaa joukkueensa reseptin ja kokkauksen saloihin. Kaiken lisäksi hommaa häiritään erilaisilla haasteilla, joilla harvoin on mitään tekemistä itse ruoanlaiton kanssa.

Näyttelijät Jukka Rasila ja Sanna Stellan sekä stand up -koomikko Sami Hedberg johtavat aina kukin kaksihenkistä julkkisjoukkuetta. Rohkeat ammattikokit maistavat tuotoksia ohjelman päätteeksi ja julistavat voittajan – ja jos ruoan taso ei riitä voittoon, voi pisteitä aina kosiskella muillakin keinoilla.

Ohjelman juontajana nähdään ihastuttava Anne Kukkohovi, keittiön ylipapitar, jonka käskystä niin kapteenit kuin joukkueetkin joutuvat kinkkisten - tai ihan vain kreisien - haasteiden eteen. 

Komediakeittiössä hiihdetään, kostutetaan piirakkaa, veivataan, lauletaan ja sheikataan. Tässä viihde-ohjelmassa mitä tahansa voi tapahtua ja mikä tahansa voi palaa pohjaan, ensimmäisenä yleensä äly!