Red Bull -mäkiauto GB

Red Bull Mäkiauto GP on järjestetty Suomessa kolme kertaa ja seuraava tapahtuma on luvassa vuoden 2017 elokuussa. Vuonna 2012 kilpailu keräsi 61 tiimiä ja 11000 katsojaa nauttimaan vauhdin huumasta Helsingin Tähtitorninmäelle.

Uniikit, moottorittomat kojeet tuovat hymyn katsojien huulille ja haastava rata laittaa kokeneemmankin mäkiautoilijan taidot koetukselle.

Hauskat tiimiasut maustavat kisaa

Luovuus on tärkeä osa Red Bull Mäkiauto GP:ssä – kilpurin rakentamisen lisäksi, tiimit panostavat myös toinen toistaan hulvattomampiin asukokonaisuuksiin.

Vaikka nopeus on valttia, ei se silti takaa voittoa, mukaan vaaditaan myös  reilusti persoonallisuutta. Voittaakseen kilpailun tiimin pitää yllättää tuomaristo alkushowllaan, vaikuttaa heidät karismallaan ja tietysti häikäistä esiintymistaidoillan.

Kerää joukkue ja suunnittele oma mäkiauto

Mikäli haluat mukaan Tähtitorninmäellä elokuussa käytäviin mittelöihin, pääset loihtimaan hakemuksesi täällä. Pohjimmiltaan Red Bull Mäkiauto GP on kilpailu, johon tulee suhtautua asiaan kuuluvalla vakavuudella ja hurtilla huumorilla. Kilpailun luonteeseen kuuluu, että jonkun täytyy olla ajoneuvossa sen ylittäessä maaliviivan. Kuitenkaan nopein aika ei automaattisesti takaa voittoa. Myös tuomariston lahjonta kuuluu olennaisena osana lajiin.

Kokoa oma tiimisi ja hae mukaan 31.5. mennessä: http://www.redbullsoapboxrace.com/fi/fi/

Tule menoon mukaan

Mikäli kisaaminen ei tällä kertaa innosta, saavu toki ystävien kera paikalle Helsingin Tähtitorninmäelle, kun Red Bull Mäkiauto GP saapuu Suomeen neljännen kerran – isompana ja vauhdikkaampana kuin koskaan!