K-market Ruokamestarin kauppias kertoo viileät vinkit hellesäihin!

Heinolassa on mitattu yksi kesän lämpöennätyksistä – K-market Ruokamestarin kauppias Suvi Kuismalta löytyykin taskustaan vinkkejä helteen helpottamiseksi.

1. Vesimelonia pakkaseen

Suvin ensimmäinen vinkki tulee kuin K-kaupan hyllyltä.

”Paras kesän viilentäjä on pakastettu vesimeloni! Viipaloi vesimeloni sopiviksi paloiksi ja laita pakkaseen. Kuin mehujäätä, mutta terveellisempää. Lapset tykkäävät ja maistuu aikuisillekin”, kauppias Kuisma toteaa.

2. Viileä ja pirskahteleva kesäjuoma

”Valmista viilentävä kesäjuoma Pirkka lemon & lime virvoitusjuomasta. Laita lasiin jäitä, purista sekaan limen mehua, heitä limelohko ja muutama mintunlehti lasiin, täytä lasi Pirkka lemon & lime virvoitusjuomalla melkein täyteen ja lisää vielä hieman kivennäisvettä”, Suvi kertoo omasta helteiden helpottajastaan.

3. Kolmen Kaverin jäätelö: kesän paras herkku

”Tämä kotimainen herkkujäätelö on vihdoin saatu myös Kehä Kolmosen ulkopuolelle ja me olemme ihastuneet siihen toden teolla. Kolmen Kaverin jäätelössä on ihanat aidot maut ja herkullisia makuvaihtoehtoja”, Suvi kertoo innoissaan uudesta tulokkaasta jäätelöaltaassa.

4. Helteellä maistuu salaatti

”Kun on kuuma, ei välttämättä tee mieli syödä mitään kovin raskasta. Olen tehnyt perheelleni tänä kesänä usein jättikatkarapu-caesarsalaattia, koska se on mukavan raikasta ja täyttävää”, Suvi vinkkaa.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kesän ihanat jäätelöherkut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.