Kesäloman must-tuotteet

Tutut herkut saavat loman tuntumaan lomalta. Tällä listalla pääset lomafiilikseen, vaikka kaikki muu olisikin unohtunut mökkireissulla kotiin.

Kesä on täynnä traditioita. Kesälomareissut, tutut taukopaikat, samat hiekkarannat ja vuodesta toiseen pintansa pitävät kesäherkut. Keskiyön uinti, mato-onginta ja juhannustanssit.

Jotta kesäloman kaikki tunnusmerkit täyttyisivät, tarvitaan muutamia perustarvikkeita. Kesälomasuunnittelua helpottamaan listasimme kesän viisi must-tuotetta, jotka saat kätevästi mukaasi K-marketista.

1. Jäätelö

Mitäpä olisi kesä ilman jäätelöä? Pakastealtaasta nappaat mukaasi tuutit, puikot tai perhepakkaukset kotiin tai mökille.

2. Makkara

Makkaramakuja on yhtä monta kuin seurueessa jäseniä. K-marketista löydät perinteiset grilli- ja hiillosmakkarat kuin myös lihaisammat vaihtoehdot.

3. Grillihiilet

Grillaus on suosituin kesäaktiviteetti. Muista ostaa ruokaostosten lisäksi myös hiilet, jolla saat pöhinää grilliin!

4. Tuoreet vihannekset

Tuoreet kesän vihannekset maistuvat hellesäällä. K-marketin hevi-hyllystä löydät uudet perunat ja muut kesän maukkaat vihannekset salaatteihin, grilliin ja lisukkeeksi.

5. Itikkamyrkky

Pitkät kesäillat pihalla ovat ihana ajatus, mutta piinaavaa todellisuutta, jos hyttysmyrkky on jäänyt ostamatta. Pidä inisijät loitolla ja suojaudu hyttysmyrkyllä!