Pirkan parhaat grillauskastikkeet

Grillikausi on täydessä tohinassa – Pirkan grillauskastikkeet auttavat onnistumaan!

Vastaus mehevään lihaan

Lihaa grillatessa on vaarana, että se kuivahtaa. Varsinkin jos grillaa vähemmän rasvaista lihaa. Tällöin on hyvä marinoida lihat Pirkka marinointi- ja grillauskastikkeessa. Laita lihat muovipussiin ja kaada päälle marinointi- ja grillauskastiketta. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti, mutta mielellään yön yli.

Sivele lihaa marinointi- ja grillauskastikkeella vielä grillauksen aikana. Kastikkeen öljy pitää lihan mehevänä ja etikka mureuttaa.

Mausta grillauskastikkeella

Kun käytät Pirkka grillauskastiketta, et välttämättä tarvitse muita mausteita. Saat possulle, naudalle, lampaalle, kanalle, kalalle tai vihanneksille herkullisen maun kun sivelet päälle grillauskastiketta ennen grillausta ja grillauksen aikana.

Nopea maustevoi

Valmistat nopean maustevoin lihalle tai kasviksille kun sekoitat voin sekaan Pirkka grillauskastiketta. Anna voin ensin pehmetä huoneenlämmössä, lisää grillauskastiketta ja sekoita tasaiseksi. Anna maustevoin jähmettyä jääkaapissa.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Nyt grillataan!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.