Pizzanhimon pelastaja

Älä turhaan sotke käsiäsi taikinaan. Herkullinen pizza syntyy käden käänteessä kasaamalla täytteet valmiin rieskan päälle.

Rieskapizza on pizzanhimon nopea pelastaja

Rieska on käypä pizzapohja

Pehmeä rieska sopii loistavasti pizzapohjaksi. Kokoa rieskapohjan päälle mielitäytteitäsi tai kokeile jotain uutta: sipaise rieskalle tuorejuustoa ja ryyditä pizza Pirkka poron kylmäsavupaistilla ja kirsikkatomaateilla. Sujauta pizza hetkeksi 200-asteiseen uuniin ja anna pizzan muhia uuninlämmössä kunnes se on saanut sopivasti väriä. Viimeiste annos tuoreella basilikalla.

Saisiko olla pizza margherita tai frutti di mare?

Perinteisempien pizzamakujen ystävä vaihtaa tuorejuuston valmiiseen tomaattikastikkeeseen ja valitsee päälliset suosikkipizzansa mukaan. Perinteinen ja simppeli margherita syntyy tomaattikastikkeen päälle asetelluista mozzarellasiivuista sekä tuoreesta basilikasta. Frutti di mare -pizzan ystävä päällystää pizzansa puolestaan katkaravuilla ja Pirkka sinisimpukoilla.

Helppo pizza syntyy Pirkka-tuotteilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.