Suosi suomalaista: K-kauppiaat paljastavat kotimaiset suosikkituotteensa

Kesä on parasta aikaa suosia kotimaisia tuotteita – herkuttele Suomessa mehukkaiksi kypsyneillä kasviksilla sekä suomalaisilla tiloilla tuotetulla lihalla!

Kotimaiset kasvikset: parasta juuri nyt

Nurmijärven K-market Karppalan kauppias Minna Astikainen ei epäröi hetkeäkään, vaan puhkeaa lähes laulunomaiseen ylistyspuheeseen kertoessaan omista kotimaisista suosikkituotteistaan.

”Tällä hetkellä ehdottomasti parasta antia ovat kotimaiset kasvikset! Kukkakaalit, parsakaalit, porkkanat, herneet, sipulit, perunat, mansikat, kesäkurpitsat, tilli ja lista vain jatkuu. Kaikki tulevat suoraan lähitiloilta ja ovat kypsyneet loppuun asti auringossa. Maistuvat taivaalliselta”, Minna hehkuttaa.

Grillikaudesta herkullisen tekevät kotitilojen lihat

Mika Saran sydäntä lähellä ovat laadukkaat kotimaiset lihat. Oululaisen K-market Ruokavinkin kauppiaan suosikkituotteet liittyvä miehen lempipuuhaan, grillaamiseen.

”Pirkka naudan maustamaton ulkofileepihvi on yksi kotimaisista suosikkituotteistani. Se on laadukasta lihaa ja siitä saa vähällä vaivalla herkullista kesäruokaa. Mausteiksi riittävät suola ja pippuri, ja valmistukseksi nopea paisto molemmin puolin grillissä. Toinen mainio tuote ovat Atrian grillisalaatit, jotka sopivat pihville täydelliseksi lisäkkeeksi”, Mika kuvailee vesi kielellä.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.