Supisuomalainen suupala

Onko suomalaisempaa suupalaa kuin riisipiirakka? Kylmäsavulohella ja munavoilla ryyditetty riisipiirakka sopii yhtä hyvin arkiseksi aamupalaksi kuin cocktailpöydän kaunottareksi!

Ryyditä munavoi kylmäsavulohella

Riisipiirakka on slaavilaisista juuristaan huolimatta vakiinnuttanut asemansa suomalaisena herkkuna. Perinteinen riisipiirakka nousee uudelle tasolle kun lusikoit sen päälle kylmäsavulohisilpulla maustettua munavoita. Herkku sopii moneen tilanteeseen, niin brunssille, iltateen kaveriksi kuin hienompaankin juhlapöytään.

Valmista munavoi ohjeen mukaan ja silppua sekaan paketillinen Pirkka kylmäsavukirjolohifileetä. Halutessasi voit jättää muutaman lohisiivun piiraiden koristelemista varten. Viimeistele riisipiirakat ruohosipulisilpulla.

Herkullinen karjalanpiirakkaRiisipiirakat ostoskoriin K-kaupastasi

K-marketista löydät riisipiirakoita moneen tarpeeseen. Paistopisteen vastapaistetut piiraat sopivat esimerkiksi evääksi tai välipalaksi nälän yllättäessä. Pirkka riisipiirakoiden lisäksi löydät pakastealtaasta raakapakastetut, paistovalmiit Pirkka riisipiirakat sekä pienemmät Pirkka cocktailpiirakat.

Riisipiirakka ja kylmäsavulohimunavoi

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.