Syksyn maut valmistuvat yhdessä pannussa

Syksyisin maistuvat runsaan höyryävät pataruoat. Valjasta syksyn parhaat sesonkivihannekset sekä paketti porsaankyljyksiä, ja hauduttele pannussa täydellinen syysruoka.

Helppo kyljys-juurespannu

Koko perheen helppo ruoka maistuu syksyiseltä ja täyttää vatsan. Höyryävä kyljys-juurespannu valmistuu yhdessä astiassa ja tarvitsee vain noin 30 minuutin haudutuksen. Ruoan kokoaminen käy suhteellisen näppärästi.

Lisäkkeeksi sopii mainiosti esimerkiksi raejuusto tai ruisleipä voilla. Ruokajuomana toimii raikas maito tai pehmeä piimä.

PataanNapa täyteen juureksia

Syksyn ihanimmat vihannekset ovat parasta patoihin ja vuokaruokiin. Herkullisen makeita makuja patoihin antavat porkkana, punajuuri sekä palsternakka.

Kokeile kauniin punaista punajuuri-porsaspataa. Pehmeyttä pataan tuovat peruna ja bataatti. Perunan yksi parhaista maustajista on rosmariini. Lisää vielä poronlihaa sekä tummaa lager-olutta, porkkanaa, sipulia sekä mausteita, ja rosmariininen peruna-poropata on haudutusta vaille valmis.

Myös bataatti maistuu riistalihan kanssa. Riista-bataattivuoka valmistuu Pirkka riistakäristyksestä, sipulista, porkkanasta, palsternakasta, lehtisellerin varresta, Pirkka Luomu tomaatti-basilika pastakastikkeesta, mausteista sekä Pirkka bataattisoseesta. Lisäkkeenä maistuu vaikka raikas leipäjuustosalaatti.

Palsternakka-vuohenjuustolaatikko on oiva kasvisvaihtoehto. Palsternakan pehmeä makeus ja vuohenjuuston ihana suolaisuus luovat yhdessä taivaallisen liiton.

Kansainväliset pataruoat

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka-tuotteita vuokaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.