Waves noudattaa tähtikokin ideologiaa

Brittiläisen huippukokin Jamie Oliverin, 38, missiona on opastaa kotikokkeja valmistamaan herkullista ruokaa yksinkertaisista aineksista. Oliverin Waves-astiasto edustaa sekin tähtikokin ideologiaa hyvästä ja yksinkertaisesta.

Yksinkertaisesti laadukasta

Jamie Oliver -tuoteperheen Waves on ruoka- ja kattaussarja, joka noudattaa tv-sarjoista, keittokirjoista ja ravintoloista tutuksi tulleen kokin ideologiaa: hyvän ei tarvitse olla monimutkaista. Oliver on kampanjoinut muun muassa terveellisen kouluruoan puolesta parantaakseen lasten ja nuorten elämänlaatua.

Waves-astiasto on tyyliltään konstailematon. Astiasto on aaltomaisesti muotoiltu ja väriltään puhtaan vaalea. Yksinkertainen muotoilu ja väritys tuovat esiin ruoan muodot ja värit. Kaunis keraaminen astiasto kestää myös arjen kulutuksen, sillä se on mikroaaltouunin ja pesukoneen kestävä.

Waves-keräily alkaa pian

Jamie Oliver Waves -sarjan keräily käynnistyy 1. lokakuuta K-marketeissa ja K-extroissa. Kampanjan aikana asiakkaat saavat ostoksistaan keräilymerkkejä, jotka oikeuttavat ostamaan Waves-astioita puoleen hintaan. Jokaisesta 10 euron ostossummasta saa keräilymerkin. Neljä merkkiä oikeuttaa yhteen alennettuun Waves-ostokseen. 

Oliverin astiasto on osa K-marketin keräilykampanjaa ja sarjan astiat ovat saatavilla yksinoikeudella K-marketeissa* ja K-extroissa.

*Keräily ei ole voimassa Neste Oil K-marketeissa