Remington

 

REMINGTON-KAMPANJA K-MARKETEISSA 31.12. ASTI

Kiiltoa ja volyymia hiuksiin tehokkaalla hiustenkuivaajalla

Kuivaa hiukset ensin huolellisesti pyyhkeellä. Valitse korkein lämpötila- ja puhallusasetus. Föönin voimakkaasti ionisoiva ominaisuus työntää vesimolekyylit tehokkaasti nopeasti pois hiuksen pinnalta, nopeuttaen kuivausta. Ionisointi myös lisää hiuksiin kiiltoa, vähentää sähköisyyttä.

Ensin hiukset kuivataan kuumalla ja lopuksi viimeistellään viileällä. Esimerkiksi, jos föönataan hiukset harjan kanssa, niin silloin viileäpuhallus kiinnittää paremmin kampauksen. Diffuusori antaa hiuksiin tuuheutta ja volyymia. Diffuusori soveltuu myös loistavasti luonnonkiharille hiuksille, saaden niihin kauniin sileän pinnan,
vähentäen pörröisyyttä. 

Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa, vähentää sähköisyyttä ja silottaa hiusta. Tuotteessa on kestävä pitkäikäinen moottori.

Voit leikata sekä kuivaa että märkää hiusta

HC5400 -hiustenleikkuri on varustettu erittäin tehokkaalla ja kestävällä  Pro Power-moottorilla! Se leikkaa tehokkaasti sekä kuivaa, että märkää hiusta. Nappia painamalla, voit huuhdella ajopään kätevästi juoksevan veden alla. Anti-Slip- pinta takaa pitävän otteen leikkurista.

Hiustenleikkurin itseteroittuvat Titanium- pinnoitetut terät pysyvät terävinä pitkään. 2 vaihdettavaa kampaosaa 3-42mm (3mm:n välein). Voidaan käyttää ladattuna ja verkkovirralla. Jopa 60 min ajoaikaa. Latausaika 16 tuntia. USB-latausmahdollisuus.

Erittäin kestävät titaniumterät, ladattava ja vesipestävä hiustenleikkuri.

Kuivaa ja muotoile hiukset ilmakihartimella!

Aloita kuivaamalla hiukset melkein kuiviksi föönisuuttimen avulla. Jos haluat oikein runsasta volyymia, valitse suurin harjaosa. Keraaminen pinnoite takaa tasaisen lämpötilan ja nopeuttaa muotoilua. Pinnoitteessa oleva Turmaliini lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä.

Valitse pienempi harjaosa kihartamiseen. Lämmön avulla muotoilet hiukset, ja viileällä puhalluksella viimeistelet ja kiinnität kampauksen.

Kuivaa ja kiharra hiuksesi nopeasti ja helposti! Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa sekä volyymiä hennoille hiuksille.

Ergonominen muotoilu takaa miellyttävän ajon

Remington valmisti maailman ensimmäisen parranajokoneen lähes 80 vuotta sitten!
Comfort Series PF7400:n joustava kaksoisteräverkko ja kääntyvä ajopää leikkaavat erisuuntiin kasvavat partakarvat tehokkaasti ilman ihoärsytystä. Kääntyvän ajopään ansiosta parranajokone myötäilee  täydellisesti kasvojen muotoja.

Integroitu trimmeri leikkaa pidemmät partakarvat ja ohjaa ne teräverkon ulottuville. Ergonominen muotoilu takaa miellyttävän ajon. Johdoton käyttö. Ajoaikaa jopa 40 minuutia, latausaika 16 h. Ajopään voi huuhdella kätevästi juoksevan
veden alla. Voit käyttää sitä kaikkialla maailmassa.

 Vesipestävä parranajokone, jonka johdoton käyttöaika on jopa 40 minuuttia.

Villi kiharapilvi pikkujouluun!

Valitse korkeampi lämpötila ja aloita kihartaminen aina hiusten tyvestä.
Pidä muotoilurautaa jatkuvassa liikkeessä. Kiharra hiukset pienissä osioissa, ja anna osioiden jäähtyä hyvin, ennen kun käsittelet hiuksia. Avaa kiharat sormin haromalla.
Viimeistele kampaus hiuslakalla. Nosta päällimmäisiä hiuksia ja suihkauta lakkaa myös hiusten tyveen ja alaosiin. Suihkuta lakkaa tarpeeksi kaukaa n. 30 cm päästä.

Vinkki: saat erittäin kestävää volyymia, kun teet hiusten tyveen tupeerauksen. Paina tupeerauskohtaa muotoiluraudalla pari sekuntia ja pöyhi tupeeraus auki sormin pyörittämällä.

Kiharra, suorista tai muotoile! Tuotteessa on automaattinen virrankatkaisu.

Täydellistä parranajoa Power Series- koneella!

Remingtonin parranajokoneissa on käytetty uudenaikaisinta PowerFlex360- teknologiaa, joka takaa ylivoimaisen ajotuloksen. Pyörivät terät joustavat ja myötäilevät ihoa täydellisesti. Jokaisessa teräyksikössä on kahdessa kehässä 21 terää. Parranajokone on ladattava, sekä verkkokäyttöinen. Lisäksi siinä on integroitu trimmeri.

Erittäin kestävä ja tehokas Lithium-akku takaa jopa 50 min johdotonta ajoaikaa. 4 h latausaika. Parranajokone on vesipestävä. Voit käyttää sitä kaikkialla maailmassa.

Tuote toimii myös verkkovirralla - pitkä ajoaika yhdellä latauksella.

Osallistu kilpailuun

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.