Äänestä maistuvin uutuus - voita kaiuttimet

Kevät tuo mukanaan maistuvia uutuuksia lähi K-Marketiisi! Mikä näistä herkuista kutittelee makuhermojasi eniten? Tutustu uutuuksiin ja äänestä omaa suosikkiasi - arvomme vastanneiden kesken laadukkaita JBL Charge 3 -kaiuttimia!

Atria Heat & eat Caribbean chicken

Tulinen karibialaisen makumaailman kana-ateria, joka sisältää broilerin reisilihaa, jambalaya-kastiketta, paprikaa, valkosipulinversoja ja riisiä. Pakkaus on helppo ottaa mukaan! Mukana on myös haarukka.

Linkosuo Oat Chips - kuin perunalastu, mutta kauraa

Linkosuon Snacks-tarjonta laajenee nyt kauraan. Oat Chipseissä yhdistyy aito kauran maku sipseistä tuttuun rapeuteen ja ohuuteen – uudessa muodossa, luonnollisesti suomalaisesta kaurasta.Tuotteissa käytetty kaura on 100% suomalaista eikä tuotteissa ole lainkaan vehnää. Tarjolla on kaksi makuvaihtoehtoa, Sour Cream & Onion sekä Caesar.

Panda LakuMix Sitrus

Panda loihti rakastettuihin lakuihin keväisen maun! Maista ja ihastu sitruksen makuisiin lakuihin! Tässä sekoituksessa perinteisen pehmeä, täyteläinen lakritsi kohtaa sitrushedelmien raikkauden.

Fuze Tea jäätee - yllättävä virkistäjä

Fuze Tea on jääteetä, jollaista et ole koskaan ennen maistanut. Se syntyy odottamattomien makujen yhdistelmistä. Saatavilla on kolme jännittävää makua:
- Musta tee – Persikka – Hibiskus eli kiinanruusu
- Vihreä tee – Mango – Kamomilla
- Musta tee – Sitruuna

Mikä näistä maistuvista uutuuksista on sinun valintasi? Äänestä omaa suosikkiasi ja voit voittaa JBL Charge 3 -kaiuttimet! Arvomme yhteensä peräti 50 palkintoa. Lue kampanjan tarkemmat säännöt ja rekisteriseloste.

Mikä on mielestäsi paras uutuus? *
Täytä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa.