Sofian blogi: Pirkka tuotteet

Perjantai 01.09.2017 - klo 09.58 - Blogissa: Kesäduuni

Tässä postauksessa ajattelin käsitellä Pirkka tuoteryhmää. Ennen kuin aloin kirjoittaa tätä tekstiä, otin vähän selvää Pirkka tuotteista ja tuotemerkin historiasta. Pirkka on siis Keskon omistamien päivittäistavarakauppojen oma tuotemerkki, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille vuonna 1986. Luin erilaisia artikkeleita, joiden mukaan Pirkka on voittanut muut merkit useissa makutesteissä. Itsekin käytän jonkin verran Pirkka tuotteita.

K-Marketista löytyy melkein mitä vaan tuotetta Pirkka merkkisenä. Mielestäni tuotteet ovat hyviä, sillä ne ovat edullisia mutta samalla myös laadukkaita. Luin K-Ruoan sivuilta, että tuotteen valitseminen ja mahdollinen kehittäminen Pirkka-tuotteeksi on pitkä ja harkittu prosessi. Tuotteen alkuperä täytyy tietää hyvin ja sitä kehitetään tarvittaessa paremmaksi. Mielestäni tuotteiden tarkka tutkiminen on tärkeää, sillä se antaa kuluttajalle turvallisuuden tunnetta tuotetta kohtaan.

Omia suosikkejani Pirkka tuotemerkiltä ovat monet kuiva-aineet kuten Costa Rica kahvi. Kahvi on edullista ja toisin kuin monet muut halvemmat kahvit, myös maistuu hyvältä. Opiskelijana suosin edullisuutta ruuassa ja yksi helpoimmista ja edullisimmista ruuista onkin tonnikalapasta. Siihen ei tarvitse kuin täysjyväpastaa, ruokakermaa, mausteita sekä tonnikalapaloja vedessä. Kaikki nämä löytyvät Pirkka tuotteista, eikä hintaa yhdelle annokselle jää kovin montaa euroa. Sen lisäksi tietysti myös kasviksia. Pirkan tomaateista, jäävuorisalaatista, paprikasta ja salaattijuustosta syntyy hyvä ja edullinen salaatti.

Omat kokemukseni Pirkka tuotteista ovat olleet hyviä. Nyt kun olen ottanut merkistä selvää, tulen varmasti lisäämään sen käyttöä jatkossakin. K-Marketissa työskenneltyäni, olen oppinut lukemaan tarkemmin myös postissa tulevia mainoslehtiä. Aiemmin pidin tarjouslehtisiä pelkkinä roskina, mutta olen huomannut, että tarjouksia kannattaa todellakin hyödyntää. Niin Pirkka tuotteet, kuin muutkin ovat usein hyvässä tarjouksessa sesongin mukaan. Esimerkiksi juuri nyt kesällä ja syksyllä tarjouksessa on paljon sadonkorjuu tuotteita kuten hedelmiä ja vihanneksia. Niiden lisäksi myös paljon erilaisia kukkia piristämään niin arkea kuin juhlaa!

Syksyisin terveisin

Sofia