Tyynyliina + kevytpeitto + aluslakana = unipussi

Katso lista unipusseja myyvistä K-Marketeista >>

Veneeseen, mökille, kyläilyyn - tai ihan minne vaan!

Kesällä ohjelmaa riittää! Reissaamista helpottaa, kun ei tarvitse huolehtia erikseen petivaatteiden pakkaamisesta. Lähdit sitten kesäleirille, festareille tai ihan vaan kaverille yökylään, kesän suloisimmat yöunet nukutaan hauskassa unipussissa! Samassa pussissa on niin aluslakana, peitto kuin tyynyliinakin.

Minne tahansa suuntaatkin, Finlaysonin unipussit ovat loistotuote kaikille aktiivisille kesäihmisille. Nappaa pussi kainaloon, levitä, nuku ja pese! Nyt saat unipussin K-Marketeista, matkasi varrelta, peräti 50 %:n alennuksella!

Unipussi aikuisille - kuin makuupussi, mutta parmpi!

Unipussi on kuin makuupussi, mutta parempi! Valittavana on kolme ihanaa kuosia -  pirteä Aalto kahdessa kesäisessä värissä sekä suloinen Otso. Unipussin koko on 90 x 250 cm, joten nukkumaan mahtuu niin pienempi kuin pidempikin kaveri. Pussissa on kiinniommeltu tyynyliina, jonka koko on 50 x 90 cm - ainoastaan tyynyn joutuu pakkaamaan mukaan. Pussin sivut on ommeltu kiinni ja se on toiselta sivulta auki, jotta pussiin pääsee mukavasti sujahtamaan. Unipussissa ei ole ikävän tuntuisia vetoketjuja ja sen materiaali on ihanaa 100 % puuvillaa. Unipussin peitto on mukavan ohut, joten se sopii erityisesti kesään. Pussin täyte on polyesteria ja se sopii myös allergiaherkille. Unipussi on vesipestävä 60 asteessa.

Kesän paras diili - Finlaysonin aikuisten unipussit -50 %! Unipussin löydät K-Marketista. Etu on voimassa 1.7.2018 asti!

Katso lista unipusseja myyvistä K-Marketeista >>

Unipussit löydät K-Marketista