Tule viettämään kyläkauppapäivää!

Lauantaina 10.6.2017 vietetään kuudetta kertaa valtakunnallista Kyläkauppapäivää, joka muistuttaa lähipalveluiden merkityksestä. Kyläkauppapäivään osallistuu eri puolilla Suomea noin 980 pientä myymälää, joista noin 830 on K-Marketeja.

"K-Market-ketju ulottuu Hangosta Nuorgamiin ja on lukumäärältään ylivoimaisesti Suomen suurin kauppaketju. K-Market pitää paikkakunnat ja kaupunginosat elinvoimaisina tarjoamalla asiakkaiden toiveita vastaavan valikoiman, työllistämällä nuoria ja tukemalla paikallisia tuottajia ja yrittäjiä", sanoo K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-kaupat tarjoavat myös monia arkea helpottavia lähipalveluita, kuten paketti- ja postipalveluita ja mahdollisuuden nostaa käteistä rahaa. Kauppa on monelle myös arjen tärkeä kohtaamispaikka.

"Moderni kyläkauppa voi löytyä myös kaupungin keskeltä. Kaupungistuminen, perhekoon pieneneminen ja väestön ikääntyminen kasvattavat lähikauppojen merkitystä. Lähellä sijaitseville ja palvelut saman katon alle kokoaville lähikaupoille on kasvava tarve niin kaupungissa kuin maaseudulla", Jesper Åberg sanoo.

Tervetuloa tutustumaan kyläkauppojen arkeen ja juhlaan Kyläkauppapäivänä 10.6.2017!

Kaikissa Suomen K-Marketeissa on Kyläkauppapäivänä kahvitarjoilu. Monissa kaupoissa on lisäksi yhteisöllistä ohjelmaa sekä mahdollisuus osallistua kaupan valitsemalle lähialueen hyväntekeväisyyskohteelle kerättävään tuotelahjoitukseen. Kyläkauppapäivän järjestävät Päivittäistavarakauppa ry ja sen jäsenyritykset. Kyläkauppapäivä on hyvä hetki tutustua oman kylän kauppaan – palveluiden monipuolisuus saattaa yllättää.

Tiesitkö, että oman K-Marketin valikoimiin voi vaikuttaa

K-Marketissa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. Konnuslahdella kyläkaupasta saa kaikkea mahdollista. Myös erilaiset palvelut ovat tarpeen. Meidän kaupassa voit mennä vaikka jalkahierontaan, kun hieroja on paikalla, kertoo K-Market Konnuslahden kauppias Pentti Kaulamo.

Punavuoressa myydyimpien tuotteiden joukossa ovat avokado, kanan grillikoivet, luomumunat ja hummus. Hyllyissä pitää olla paikkansa myös asiakaskunnan toivomille trendituotteille, esimerkiksi vegaanivaihtoehdoille, kertoo Rööperin oman kyläkaupan K-Market Albertin Herkun kauppias Oskari Lintula.

K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut aina omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaidensa näköinen. Etenkin pienissä kaupoissa tämä antaa tilaa hyllyyn juuri niille tuotteille, joita asiakkaat ostavat. K-Marketit Helsingistä Utsjoelle ovat siis jokainen hieman erinäköisiä.

Mäntässä kaupan sydän on palvelutiski, samalla asiakkaat ovat hyvin hintatietoisia ja käyttävät hyödyksi tarjouksia. Hyvä asiakaspalvelu saa meillä usein kiitosta, kertoo K-Market Ruokapaletin kauppias Tia Kähäri.

Ja kyllä, K-Marketissa voit toivoa tuotteita kaupan hyllyyn, kokeile vaikka heti seuraavalla ostosreissullasi!

Etsi oma kauppasi

Hae sinua lähinnä oleva K-Market.

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.