Kati Rauhala ja Henry Nevalainen K-market Käikälän kauppiaiksi

Kati Rauhala (41) ja Henry Nevalainen (47) ryhtyvät Hämeenlinnassa sijaitsevan K-market Käikälän kauppiaiksi syyskuun alussa. Kaupan nykyinen kauppiaspariskunta Kyösti ja Mirja Tegelberg jättävät kauppiastyön ja siirtyvät viettämään ansaittuja eläkepäiviä.

Henry Nevalainen ja Kati Rauhala ovat K-market Käikälän uusi kauppiaspari
Kati-kauppiaalla on vankka kokemus kaupan alalta. Hän aloitti kaupan työt aikanaan kesätöistä ja ne jatkuivat 16 vuoden ajan K-ryhmän eri ruokakauppaketjuissa. Viimeiset 11 vuotta Kati työskenteli Ruokakeskossa kauppiasrajapinnassa erilaisissa neuvojan tehtävissä.

Peruskoulutukseltaan Kati on tradenomi. Ruokakeskon kauppiasvalmennuksen hän suoritti jo vuonna 2004 ja on tehnyt sen lisäksi muun muassa esimiesvalmennuksen sekä lukuisia muita alan koulutuksia.

Katin puolisolla Henryllä on pitkä kokemus myynti- ja suunnittelutehtävistä.

Kati kertoo, että K-kauppiasura on ollut hänen haaveenaan jo kauan, mutta aika ei ole ollut asialle otollinen. Tänä keväänä kuitenkin tarjoutui jälleen mahdollisuus ja niin Katin kuin Henrynkin innostus asiaan syttyi.

-      Odotamme erittäin työntäyteisiä aikoja ja innokkaasti lähdemme tutustumaan kauppapaikkaan ja erityisesti alueen asiakkaisiin, Kati ja Henry iloitsevat.

Kati ja Henry kiittelevät K-market Käikälän nykyistä kauppiasta liikkeen hyvästä hoidosta. Uuden kauppiasparin on helppo sujahtaa kaupan arkeen. Katin ja Henryn mielestä K-market Käikälä on kompakti kokonaisuus, jota on hyvä kehittää asiakkaiden toiveiden ja kehitysideoiden perusteella. Myös heillä itsellään on vankka käsitys kaupan kehittämisestä.

- Vahvistamme kaupan hedelmä- ja vihannesosastoa sekä leipäosastoa, jossa lisäämme erityisesti paistotuotteiden valikoimaa. Lisäksi otamme valikoimaan myös Veikkauksen tuotteet ja palvelut. Haluamme tulla tunnetuksi Käikälän alueen parhaana lähikauppana, Kati ja Henry juttelevat.

Pariskunta toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan heihin, uusiin kauppiaisiin sekä vanhoihin tuttuihin myyjiin.

Katin ja Henryn perheeseen kuuluu myös Henryn tytär, joka asuu jo omillaan. Pariskunta laskee perheeseensä myös useat kummilapsensa, joille jokaiselle on kaupassa mahdollisuus "uraan" pullopojasta/-tytöstä alkaen. Kun kiireiltään ehtivät Kati ja Henry suuntaavat mökille Kasiniemeen.