Keräilykampanja on loppunut, mutta tuotteita voi lunastaa 14.1.2018 asti.

Vallilan Suomi 100 -juhlasarja – suunniteltu suomalaiseen arkeen ja elämään

Vallilan design ja muotokieli saavat inspiraationsa, aiheensa, voimansa ja tarinansa Suomen lumoavasta luonnosta. Vallilan kuosiaiheet uhkuvat suomalaisen luonnon vivahteikkuutta ja tunnelmien monimuotoisuutta. Vallila esittelee juhlavuoden kunniaksi kauniin kolmen kuosin juhlasarjan. Mukana on myös uusi tuotekategoria. Sarjaan kuuluu pehmeä puuvillainen pussilakanamallisto ja uutuutena yhteensopivat kuvioudut aluslakanat. Sarjaa täydentävät laadukkaat kylpy- ja käsipyyhkeet. Juhlasarjan tuotteet esiintyvät luonnosta johdetuissa, harmonisissa sävyissä. Juhlasarjan tekstiilit ovat kauniita, hillittyjä ja kestäviä.

Vallilan Suomi 100 -juhlasarjan tuotteet muodostavat toisiaan täydentävän kokonaisuuden. Voit yhdistellä sarjan tuotteita vapaasti oman makusi mukaan! Muistathan kuitenkin, että juhlasarjan tuotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan. Sukella suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan Vallilan juhlasarjan tuotteilla!

Kerää käytännöllinen ja juhlavan kaunis kokonaisuus kotiin tai upeaksi lahjaksi!

Jokaista K-Marketista tehtyä täyttä 10 euron ostosummaa kohden saat kassalta yhden keräilyleiman keräilytaulukkoon. Käyttämällä Plussa-korttia saat ostoksistasi keräilyleimat tuplana! Veikkauksen, Matkahuollon tai muiden lähipalveluiden sekä tupakkatuotteen, tupakointivälineen, tupakkajäljitelmän, sähkösavukkeen tai nikotiininesteen ostoksista ei anneta keräilyleimoja.

Kerättyäsi tarvittavan määrän leimoja voit ostaa valitsemasi keräilytuotteen edulliseen – 50 % keräilyhintaan esittämällä keräilytaulukon kassalla. Keräilyaika on 4.9.–31.12.2017 ja tuotteet ovat lunastettavissa 14.1.2018 asti. Hetietu-tuotteet saat hankittua ilman keräilyleimoja.

Keräilytuotteet

Koli-, Merellä- ja Hiutale-pussilakanaseteissä ihana pehmeys yhdistyy suomalaisesta luonnosta ammentaviin kauniisiin kuva-aiheisiin.

Koli-pussilakanasetissä komeilee Vallilan suunnittelija Riina Kuikan kaunis maisemakuosi Suomen kansallismaisemasta Kolin jylhiltä rinteiltä. Maisema tavoittaa pehmeillä ääriviivoilla maamme luonnon tärkeät elementit: metsät, havupuut, järvinäkymän ja saaret. Koli-pussilakanasetti tuo luonnon rauhaa makuuhuoneen sisustukseen.

Hiutale-pussilakanasetissä esiintyy Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoen piirtämiä lumihiutaleita. Hiutaleet muodostuvat koristeellisista kuvioista, ja niiden yksityiskohtainen kuviointi kutsuu katsojaa lähemmäs tutkiskelemaan kuosia tarkemmin. Kaunis Hiutale-pussilakanasetti sopii mainiosti osaksi monenlaisia makuuhuonesisustuksia.

Merellä-pussilakanasetissä on väreilevän kaunis sinivalkoinen kuosi, jonka on luonut Vallilan suunnittelija Riina Kuikka. Kuosi ja sen vangitsema näkymä ovat kuin taideteos. Mereen liittyy jotain hyvin rauhoittavaa, ääretöntä ja ikuista. Kuosia katsoessa mieli tyyntyy. Kuosin näkymä on pehmeä ja hämärtyvä. Merellä-kuosi tuo kodin sisustukseen valloittavan ja tyylikkään merellisen luontoaiheen.

Vallilan pussilakanasetit ovat materiaaliltaan pehmeää 100 % puuvillaa.

Hetietu-tuotteet

Kampa-aluskalana ja -tyynyliina
Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoen suunnittelema Kampa on tyylikäs kuosi. Kuosin kuviossa on visuaalinen juju, ja kuosi saattaakin tuoda katsoja mieleen myös nuolenkärki- tai kalanruotokuvion. Kampa sopii erinomaisesti kaikkien juhlasarjan pussilakanoiden aluslakanaksi. Aluslakanaa on saatavilla kahdessa eri koossa, 150 x 270 cm ja parivuodekoossa 240 x 270 cm. Kampa-aluslakana ja Kampa-tyynyliina ovat saatavilla juhlavissa sävyissä sinisenä ja valkoisena. Tuotteiden materiaali on 100 % puuvillaa.

Tippa-käsipyyhe ja -kylpypyyhe
Tippa-käsi- ja kylpypyyhkeessä esiintyy Riina Kuikan suunnittelema pisaramainen pallokuosi Tippa. Tippa-pyyhkeitä ovat saatavilla harmaana, sinisenä ja valkoisena. Käsipyyhkeen koko on 50 x 70 cm ja kylpypyyhkeen 140 x 70 cm. Pyyhkeet on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta.

Nyt saatavilla lähes kaikista K-Marketeista kautta maan!

Kampanjatuotteita ei ole saatavilla seuraavissa kaupoissa: K-Market Rytikari, K-Market Portsa, K-Market Haukiluoma, K-Market Vårdö, K-Market Kyläsaari, K-Market Arabianranta, K-Market Pippuri, K-Market Kasari Helsinki, K-Market Tapanintori, K-Market Erottaja, K-Market Kaarina Center, K-Market Simonkyläntie, K-Market Sörkka, K-Market Nuijamies, K-Market Föglöbutiken, K-market Freda, K-Market Eerikinkatu ja K-Market Lönnrotinkatu.

Tätä on Vallila!

Vallila Interior on vuonna 1935 perustettu suomalainen sisustustekstiileihin ja -suunnitteluun erikoistunut perheyritys. Vallilassa panostetaan innovatiiviseen designiin, korkeaan laatuun sekä asiantuntevaan palveluun. Vallilan suunnittelutyö tehdään Design Studiossa Vallilan sydämessä. Vallila on värikylläistä ja pulppuavaa elämäniloa, juurevaa sielukkuutta ja kujeilevaa rohkeutta!

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa