Red Bull -mäkiauto GP

Red Bull Mäkiauto GP on järjestetty Suomessa kolme kertaa ja seuraava tapahtuma on luvassa vuoden 2017 elokuussa. Vuonna 2012 kilpailu keräsi 61 tiimiä ja 11000 katsojaa nauttimaan vauhdin huumasta Helsingin Tähtitorninmäelle.

Uniikit, moottorittomat kojeet tuovat hymyn katsojien huulille ja haastava rata laittaa kokeneemmankin mäkiautoilijan taidot koetukselle. K-Marketilla on kisassa mukana kolme omaa tiimiä, joiden matkaa kohti loppuhuipennusta, eli itse kisaa, seuraamme innokkaasti. Mäkiautotiimiemme esittelyt pääset lukemaan täältä!

Hauskat tiimiasut maustavat kisaa

Luovuus on tärkeä osa Red Bull Mäkiauto GP:ssä – kilpurin rakentamisen lisäksi, tiimit panostavat myös toinen toistaan hulvattomampiin asukokonaisuuksiin.

Vaikka nopeus on valttia, ei se silti takaa voittoa, mukaan vaaditaan myös  reilusti persoonallisuutta. Voittaakseen kilpailun tiimin pitää yllättää tuomaristo alkushowllaan, vaikuttaa heidät karismallaan ja tietysti häikäistä esiintymistaidoillan. 

Tule menoon mukaan

Mikäli kisaaminen ei tällä kertaa innosta, saavu toki ystävien kera paikalle Helsingin Tähtitorninmäelle, kun Red Bull Mäkiauto GP saapuu Suomeen neljännen kerran – isompana ja vauhdikkaampana kuin koskaan!

 

Lue lisää tiimeistämme ja kisasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.