Baywatch Kart yhdistää surffilaudan ja mikroauton

The Baywatch Kart aikoo yhdistää mikroauton rungon purjelautaan. Se tarkoittaa sitä, että Red Bull Mäkiauto GP:ssä nähdään 19. elokuuta historian ensimmäinen seisten ajettava mäkiauto!

The Baywatch Kart -mäkiautotiimin idea osallistumiseen lähti siitä, että he halusivat jonkun huolehtivan Red Bull Mäkiauto GP:n turvallisuudesta. Kun tapahtuma järjestetään Helsingin Tähtitorninmäellä lähellä merta niin ainakin hengenpelastajat ovat lähellä.

- K-Market Töölöntori tunnisti meidän potentiaalin ja ja lähti heti sponsoroimaan meitä, kun kuuli että meillä on tällainen mäkiautoprojekti meneillään, The Baywatch Kartin kuski Teemu kertoo.

Teemun lisäksi The Baywatch Kartin rakennusprojektista vastaavat insinööritason mekaanikkokaksikko Janne ja Erkka. Tiimin mukaan lopullisesta menopelistä valmistuu Red Bull Mäkiauto GP:n historian ensimmäinen seisten ajettava mäkiauto.

Tiimin kuski Teemu on aloittanut salilla käymisen jo hyvissä ajoin. Riittääkö aika siihen, että mies näyttää 19. elokuuta Tähtitorninmäellä The Rockilta? Tsekkaa video ja tutustu Baywatch Kartin rakennusprojektiin! Voit myös seurata tiimin kilpailuun valmistautumista Instagramissa.

Red Bull Mäkiauto GP järjestetään Helsingin Tähtitorninmäellä lauantaina 19. elokuuta. Luvassa on vauhdikasta ja hulvatonta menoa – muista siis saapua paikalle tai seuraa tapahtumaa suorana kotikatsosta käsin osoitteessa Viafree.fi.

Kilpakumppanit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.