Esittelyssä K-Marketin mäkiautotiimit

K-Market tukee kolmen mielikuvituksellisen tiimiin matkaa heidän tavoitellessaan voittoa kansainvälisessä jokamiesluokan mäkiautokilpailussa.

Red Bull Mäkiauto GP järjestetään Suomessa neljättä kertaa vuoden 2017 elokuussa. Kilpailussa nähdään mukana yli 70 tiimiä, joista jokainen rakentaa kotikutoisen mäkiauton ja pyrkii vakuuttamaan sekä kilpailun tuomaritston että 15000 päisen yleisön nopeudellaan, luovuudellaan ja esiintymistaidoillaan launtaina 19.8. Helsingin Tähtitorninmäellä.

K-Market on mukana tukemassa kolmen tiimin matkaa kohti podiumin loistoa.  Saammeko esitellä: The Baywatch Kart, Pilkkikella ja Isojen poikien ostoskärry.

The Baywatch Kart

Toistaiseksi Baywatch Kart näyttää vielä kasalta putkia, maalia ja renkaita, mutta saamiemme tietojen mukaan purjelauta on jo saapunut Kampin Matkahuollon terminaaliin. Seuraavaksi tiimi kokoontuukin sovittamaan lautaa mikroauton runkkon. Tiimin kuski on päättänyt aloittaa samalta istumalta salilla käymisen, mutta riittääkö kuukausi Dwayne “The Rock” Johnsonin kaltaisen fysiikan saavuttamiseen? 

Pilkkikelkka

Vaikka lumet ja jäät ovat sulaneet jo kauan sitten, tämä tiimi ei anna sen haitata harrastuksia. Pohjoistuuli puhaltaa voimaakkaasti tämän rovaniemeläisen kaveriporukan suunnatessa kohti Helsinkiä ja Tähtitorninmäkeä.

Isojen poikien ostoskärry

Tämän unelmien kojeen takaa löytyy Tampereen kupeesta Kangasalta ponnistava porukka, jonka pitkäaikaisena unelmana on ollut ajaa kaupoista tutulla autokärryllä. Nyt tiimi tekeekin unelmastaan totta – ja pitää samalla hauskaa!

Käy äänestämässä tiimejämme Yleisön suosikki –palkinnon saajaksi Red Bull Mäkiauto GP –sivustolla ja seuraa somessa heidän matkaansa kohti Tähtitorninmäellä järjestettävää tapahtumaa!

Tutustu tiimeihin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.