Näin rakentuu klassinen mäkiauto-ostoskärry!

"Isojen Poikien Autokärry" tekee unelmistaan totta ja lähtee pitämään hauskaa 19. elokuuta Helsingin Tähtitorninmäellä järjestettävässä Red Bull Mäkiauto GP:ssä.

Kangasalta Tampereen kupeesta Helsinkiin saapuvan Isojen Poikien Autokärry -mäkiautotiimin ainaisena unelmana on ollut ajaa kaupan autokärryllä. Paikallinen K-Market Vehmainen tunnisti motivoituneen mäkiautotiimin valtavan potentiaalin ja lähti sponsoroimaan tiimin jäseniä rakennusprojektissa tarvittavilla eväillä. 

Pääsähläri eli Pasi toimii tiimin kuljettajana ja Severi apukuljettajana. VilleJaana ja Petri ovat mekaanikkoja, joiden käsissä lepää koko auton toimivuus. Rakennusprojekti on edennyt töiden ehdolla, mutta kaupan auto-ostoskärryistä päivitetty versio valmistuu kovaa vauhtia.

- Vitsailtiin jossain kohtaa, että kun alkuun päästään niin Kauppatorilla pysähdytään. Ehjänä maaliin ja pystyssä koko mäki alas, Isojen Poikien Autokärryn kuljettaja Pasi kertoo.

Ennen kisaa nähtävä alkushow on vielä työn alla, mutta tiimi lupaa erityisesti nopeutta Tähtitorninmäelle. Katso video ja tutustu tiimin mäkiautoon!

Red Bull Mäkiauto GP järjestetään Helsingin Tähtitorninmäellä lauantaina 19. elokuuta. Luvassa on vauhdikasta ja hulvatonta menoa – muista siis saapua paikalle tai seuraa tapahtumaa suorana kotikatsomosta käsin osoitteessa Viafree.fi.

Kilpakumppanit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.