Pois alta - täältä tulee Pilkkikelkka!

Pohjoistuuli puhaltaa, kun tämä viiden hengen kaveriporukka Rovaniemeltä suuntaa kohti Helsinkiä ja Tähtitorninmäkeä 19. elokuuta.

Pilkkikelkan mäkiautoprojekti etenee tällä hetkellä kovaa vauhtia. Tiimin jäsenet myöntävät, että jännitys alkaa tiivistyä startin lähestyessä. 

- Meillä on ajoneuvona vanhasta moottorikelkan runko ja vähän ollaan höystetty uudemman kelkan osilla. Siinä on sitten pilkkireki perässä, Pilkkikelkan kapteeni Petri kertoo.

Petrin lisäksi viisihenkisestä Pilkkikelkka-tiimistä löytyy apukuskina toimiva Make, mäkiauton visuaalisesta toteutuksesta päävastuun kantava Andreas, turvallisuudesta huolehtiva Esma ja mestari nimeltä JP on tiimin päämekaanikko.

Pilkkikelkka on Mäkiauto GP:ssä K-Market Kairatien yhteistyökumppani, josta tiimi saakin kaikki rakentamiseen tarvittavat eväät kätevästi. Katso video ja tutustu Pilkkikelkan rakennusprojektin kulisseihin!

Red Bull Mäkiauto GP järjestetään Helsingin Tähtitorninmäellä lauantaina 19. elokuuta. Luvassa on vauhdikasta ja hulvatonta menoa – muista siis saapua paikalle tai seuraa tapahtumaa suorana kotikatsomosta käsin osoitteessa Viafree.fi.

Kilpakumppanit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.