Rentoa tunnelmaa Red Bull Mäkiauto GP:ssä

K-Market oli vahvasti mukana viime viikonloppuna Helsingin Tähtitorninmäellä järjestetyssä Red Bull Mäkiauto GP:ssä. K-Marketin sponsoroima Pilkkikelkka-tiimi Rovaniemeltä valittiin kilpailussa yleisön suosikiksi. Pilkkikelkka-tiimi sijoittui kokonaiskisassa hienosti kolmanneksi.

Red Bull Mäkiauto GP on kansainvälinen jokamiesluokan kilpailu, jossa lasketaan mäkeä kotikutoisilla mäkiautoilla. Jokainen käsin kasatuista luomuksista on tankattu vienolla hulluudella, painovoimalla ja ehkä tilkalla Red Bullia. Tämä uniikki, moottoriton ajotapahtuma haastaa sekä kokeneet kuljettajat, että halukkaat harrastelijat suunnittelemaan tyrmistyttäviä unelmien kojeita ja kisaamaan kelloa vastaan alamäkiajossa.

Ajoittainen sadekaan ei latistanut suuren urheilujuhlan tuntua. Kilpailu koostui kolmesta osiosta: tyylipisteiden arvioiduista 15 sekunnin esishow'sta ja musiikista sekä itse ajasta 300-metrisellä radalla.

K-Marketin pop-up-kauppa keräsi jonoa. Kauppa oli toteutettu yhteistyössä K-Market Pietarin kauppiaan Kaisa Höystin kanssa.

Baywatch Kart -tiimi koostui helsinkiläisistä insinöörikaveruksista. Sijoitus kokonaiskisassa oli 25:s. Kangasalta ponnistanut Isojen Poikien Ostoskärryt -tiimi oli puolestaan 49:s. Yhteensä kisaan osallistui 65 tiimiä.