Pääsiäisen karkkiherkut K-Marketista

Pääsiäisen pyhinä herkutellaan monin tavoin. Suklaamunat ja muut pääsiäisen karkit kruunaavat pääsiäisen herkuttelun.  Viime hetken viemiseksi kylään voi napata vaikka pääsiäisen varman hitin Pirkka raesekoituksen.

Järjestä aarrejahti lasten iloksi

Pääsiäspyhien kunniaksi järjestetty aarrejahti on taattu hitti pikkuväen joukossa. Piilota makeilla herkuilla täytetyt pikkupussukat eri puolille taloa ja askartele aarrejahtiin kartta.

Pirkka hedelmämix -pussista riittää värikkäitä tikkareita useammallekin herkkusuulle. Myös kuivatut hedelmät ovat maistuvia pikkuherkkuja, vaikka kuulostavatkin ihan terveysruoalta. Esimerkiksi Pirkka valkosuklaabanaanilastut, Pirkka suklaarusinat sekä pienet yksittäiset rusinapakkaukset katoavat nopeasti parempiin suihin.

Kaikista pienimpien lasten pääsiäisherkuiksi voi hankkia vaikka pieniä Pirkka-rusinapaketteja, lakupatukoita tai eksoottisen hedelmän. Hieman vanhemmille lapsille sopivat myös erilaiset pähkinät, kuivatut hedelmät, suklaapatukat ja tikkarit.

Hedelmistä kannattaa kokeilla eksoottisia ja uusia makuja sekä makeita marjoja.

Herkutkin voi koristella persoonallisesti

Pääsiäisen ykkössuosikkeja iästä riippumatta ovat tietysti pienet ja isot suklaamunat. Isommasta suklaamunapussista riittää useammalle herkuttelijalle. Pirkan erilaisista makeisista, kuten Viidakkomix- ja Karuselli-pusseista, voi kääräistä karkkeja sellofaaniin pieniksi, värikkäiksi irtokarkkipusseiksi.

Muitakin herkkuja voi tehdä persoonallisen näköisiksi koristelemalla niitä pääsiäistoivotuksin, sulin ja nauhoin.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.