K-market on siellä missä sinäkin

K-Market on lähikauppasi niin Helsingin Punavuoressa kuin Kilpisjärvelläkin. K-Marketiin kipaiset kotoa pikaostoksille tai poikkeat työmatkalla hakemassa päivällistarvikkeet.

Kotimatkan varrella

K-Marketit, ovat ne sitten kortteleissa tai kylissä, löytyvät aina sieltä mistä sinäkin. Kun tarvitset jääkaapin täytettä nopeasti, K-Marketin hyllyt ovat todennäköisesti jossakin lähellä.

K-Marketit ovat kävelymatkan päässä ja kotimatkan varrella, joten et tarvitse autoa kaupassa pistäytymiseen. Töistä kotiin mennessä mieleen juolahtaa usein, että maitopurkki olikin aamulla aika kevyt, ja vessapaperirulla veteli viimeisiään. Apu löytyy K-Marketista!

Kotimatkan varrella vatsa kurnii usein – mitähän sitä tänään syötäisiin. Poikkea K-Marketiin ja pyydä kauppiaalta päivällisvinkit. Tai inspiroidu arjesta K-Marketin sivuilla.

Minun oma K-Marketini

Etsi ihan oma K-Marketisi, se joka on lähinnä kotiasi, se josta kipaiset hakemassa herkkuja tai jonka kautta menet töistä kotiin. Etsi myös K-Market joka on lähinnä sinua, missä ikinä oletkaan. Olit sitten kotisohvalla tai reissun päällä, löydät lähimmän K-Marketin täältä.

Mitä kuuluu K-market?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.