K-market Töölöntorin kauppias Pikku-Mikko suosittelee: Kokeilunhalua pääsiäispöytään!

Diplomikauppias Mikko Länsiluoto (eli Pikku-Mikko), K-Market Pietarista K-Market Töölöntorille siirtynyt kauppias ja juttuveikko, palvelee asiakkaita arjessa ja juhlassa. Lue alta Mikon vinkit pääsiäiseen!

1) Pääsiäistyyliin tuunattu New Yorkin juustokakku

Tokihan sitä mämmiä ja pashaakin hyllyiltä löytyy, mutta miltä kuulostaisi pääsiäisfiilikseen viritetty New Yorkin juustokakku, höysteinään tumma minttusuklaa ja marjat?

Pikku-Mikon vinkki: ”Tuunaa New Yorkin juustokakkua vaikka rusinalla, rommilla ja sitruunarahkalla, niin saat mukaan pääsiäismakua. Kakun maun voi viimeistellä sesongin suklailla. Raasta päälle esimerkiksi Premium minttusuklaata ja kruunaa kakku vadelmakastikkeella sekä marjoilla”.

2) Lammasta vai sittenkin sisäfileetä tai kalaa?

Pääsiäinen on kasvanut K-Market Pietarille hyvin monipuoliseksi ruokapyhäksi, jonka ympärille kaupan asiakkaat kehittelevät monenlaisia reseptikokonaisuuksia.

Pikku-Mikon vinkki: ”Moni tekee perinteistä lammasta minttuhyytelön kera, mutta toiset päätyvät ostamaan esimerkiksi sisäfileetä tai kalaa. Pääsiäisruokina kokeillaan monipuolisia ateriakokonaisuuksia, kun taas jouluna ja vappuna kuluu enemmän samoja tuotteita. Vappuna siis lähinnä kotimaista keskiolutta.”

3) Grillisesonki auki!

Pääsiäiselle Pikku-Mikolla on oikeastaan yksi toive yli muiden: grillin ääreen pääseminen.

Pikku-Mikon vinkki: ”Pääsiäinen on hyvä aika aloittaa grillisesonki. Jos ideoita kaipaa, voi grilliin laittaa vaikkapa valkosipuli-yrttimarinoidun karitsan paahtopaistin.”

4) Karitsa-texmex kruunaa kaveriporukan pääsiäisen

Pääsiäisateria voi olla oikeastaan mitä vaan, Pikku-Mikko muistuttaa. Kaveriporukat saattavat suunnitella rennon, mutta maukkaan aterian esimerkiksi pitkän viikonlopun bileiden kylkeen.

Pikku-Mikon vinkki: ”Texmexiä tuoreesta karitsan jauhelihasta ja vähän fetajuustoa täytteeksi, niin tulee pääsiäiseenkin uusia vivahteita."

Kaiken tämän ja paljon muuta löydät lähimmästä K-Marketistasi.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.