Paistopisteellinen houkuttelevia herkkuja

Tuoreen leivän houkutteleva tuoksu leijailee K-Marketin paistopisteeltä, ja pian huomaat kantavasi tuoretta, paikanpäällä paistettua leipää kassalle.

Paistopisteen herkut

K-Market Neulamuikun käytävillä leijuu uunituoreen leivän huumaava tuoksu. ”Paistopisteellämme me paistamme päivittäin erilaisia tuoreita leipiä, sämpylöitä, pullia, riisipiirakoita sekä pasteijoita ja pizzoja”, kertoo Neulamuikun kauppias Sirpa Karppi.

Helposti tunnistettavien leipien ja pasteijoiden lisäksi hyllystä löytyy myös hämmentävän näköinen leivonnainen. Joroisten Leipomo toimittaa K-Market Neulamuikkuun kauppiaan itsensä toivomia munksantteja, jotka ovat syntyneet amerikkalaisen serkkunsa cronutin innoittamana. Siinä missä cronut on yhdistelmä croissantia ja donitsia, yhdistää munksantti puolestaan rapean croissantin sekä suomalaisten rakastaman hillomunkin.

K.market Neulamuikku kauppias Sirpa Karppi Lounasta paistopisteestä

Paistopisteen lämpimäiset sopivat hyvin myös osaksi lounasta. ”Salaattibaarista lounasta mukaan ottavat valitsevat usein vielä tuoreen sämpylän kylkiäisiksi. Lounaaksi maistuvat niin ikään paistopisteen lämpimät pizzat. Myös munariisipasteijat, kinkkunyytit, salamitaskut sekä täytetyt croissantit ovat täydellisiä lounasruokia”, kauppias Karppi hehkuttaa.

Perjantaina juhlavampaa

Paistopisteellä paistellaan alkuviikosta arkileipää ja loppuviikosta hieman erityisempiä leivonnaisia. Perjantain herkkuja ovat kiviuunileivät sekä patonki.

Päivisin uunit täyttyvät makeista pullista ja iltaisin paistopisteeltä leijailee sämpylöiden ja pikkusuolaisten houkutteleva tuoksu.

Maista näitä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Taltuta leivänhimo!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.