Saunalahti prepaid

Matkapuhelimen prepaid-liittymä on turvallinen ja laskuton liittymä, josta maksat vain sen minkä käytät. Liittymät ovat operaattorikohtaisia, mutta ne eivät sido käyttäjäänsä operaattoriin.

Osta ja lataa helposti kassalla

Prepaid sopii kaikille, esimerkiksi pienille koululaisille ensiliittymäksi, varapuhelimeksi kotiin sekä varaliittymäksi vaikkapa festareille. Se on kätevä myös ulkomaanmatkalla: et saa yllätyspuhelinlaskuja jälkikäteen. Turistien lisäksi vastaan­otto­keskusten asukkaat ovat tottuneita prepaidin käyttäjiä. Prepaidia käytetään nimettömästi.

Saunalahti prepaid -liittymä sopii kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin. Se toimii Suomen lisäksi yli 35 maassa. Aloituspakkaus maksaa 5,90 € ja sisältää 6 euron alkusaldon. Lisää saldoa voit ladata kaikkien  K-Marketin tai Neste K -asemien kassoilla.

Saunalahti prepaidissa ei ole kuukausimaksua, mutta tiedonsiirto maksaa alkaen 5,90 €/kk. Puhelut ja viestit maksavat alkaen 0,066 €/min/kpl. 

Osta Saunalahti aloituspakkaus tai lataussetelilahjakortti - voit voittaa 10 euroa puheaikaa

Toimi näin:

  1. Nappaa aloituspakkaus tai lataussetelilahjakortti hyllystä
  2. Maksa kassalle
  3. Aloita uuden liittymän käyttö tai
    aktivoi latausseteli Prepaid-liittymääsi

Kilpailun säännöt: Uuden kassalla aktivoitavan Saunalahti PREPAID + Rajoitukseton 4G 1kk -aloituspakkauksen 6.-19.8.2018 välisenä aikana ostaneiden kesken arvotaan tuhannelle liittymälle (1000 kpl) á 10€ puheaikaa. Kaikille voittajille ladataan puheaika automaattisesti sekä ilmoitetaan tekstiviestillä 27.8. Kilpailun järjestäjänä toimii Sulake Corporation Oy/Elisa Oyj.