Syyssadon juhlaa K-Marketin Oktoberfesteillä

Oktoberfest on alkusyksyn juhla, jossa nautitaan oluen lisäksi syyssadon herkuista ja mausteisesta liharuoasta. Kutsu perhe ja ystävät koolle ja viettäkää iloinen Oktoberfest-ilta. Ainekset saat nopeasti ja helposti omasta lähikaupastasi.

K-Marketin Oktoberfest yhdistää baijerilaisen perinteen ja syyssadon herkut. Näistä tuhdeista menuista nautiskellaan pitkään hyvässä seurassa – hyvää olutta ja tuoretta leipää unohtamatta.

Mausteista makkaraa lisukkeineen

Pirkka bratwurstista ja hapankaalista saat helposti klassikkoannoksen. Makkaramix on helppo alkupala, kun leikkaat makkarat pieniksi suupaloiksi.  Kokeile esimerkiksi Pirkka herkkunakkeja ja krakovanmakkaraa. Perinteinen kirkas perunasalaatti sopii mausteisten makkaroiden kanssa tarjottavaksi.

Possua monella tapaa

Wieninleike leivitetystä porsaan ulkofileestä kuuluu useamman seurueen Oktoberfest-ateriaan. Anjoviksen ja kapriksen lisäksi wieninleikkeen päällä voit tarjota esimerkiksi marinoitua punasipulia. Oluessa haudutettu possu valmistetaan hitaasti kypsyttäen. 

Syksyn herkut omena ja puolukka

Aterian kruunaa rusinoilla ja mantelilla rikastettu omenastruudeli. Tomusokeroitu herkku maistuu parhaalta vanilja-kastikkeen tai – jäätelön kanssa.  Omenaleivonnaisten ohella kirpeät puolukat sopivat syksyisen juhla-aterian päätteeksi. Rahkatorttu on sopivan makea, mutta puolukalla maustat myös kevyemmät jälkiruoat kuten pavlovan.

Syksyn juhla täydentyy hyvällä oluella ja tuoreella leivällä. Useista K-marketeista löydät paikallisten leipomoiden herkkuja.  Vastapaistettua tuoretta leipää saat niistä kaupoista, joissa on paistopiste. Olutsuosituksena vinkkaamme Velkopopovicky Kozel Premium ja Dark lageroluista.

Kipaise juhliin K-Marketin kautta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Makumatka Müncheniin

Tervetuloa Oktoberfesteille!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset ja edut K-Marketeissa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.