Tefal ruoanvalmistusastiat -50 %

Ruoanvalmistus sujuu, kun välineet ovat kunnossa! Löydät nyt omasta K-Marketistasi Tefalin huippulaadukkaat ruoanvalmistusvälineet -50 % tarjoushintaan! Kampanja on voimassa 27.8.-4.11.2018.

Haudutettua pataruokaa ja nopeita arkiratkaisuja

Pimenevät illat ja viilentyvä sää houkuttelevat kokeilemaan herkullisia vuoka- ja pataruokia. Syksyn maukkaimmat pataruoat hautuvat liedellä kuin itsestään ihanan meheviksi. Yhden astian ruoat ovat myös todellisia arjen pelastajia. Säästä aikaa ja vähennä tiskiä valmistamalla ateria alusta loppuun yhdessä astiassa. Yhdestä vuoasta tai padasta riittää ruokaa jaettavaksi isommallekin seurueelle!  Kaipasit sitten tuhtia lohturuokaa tai nopeasti uunissa valmistuvaa arkiruokaa, on keittiön kaapista syytä löytyä oikeat välineet.

Laadukkaat Tefal-keittiövälineet ovat resepti onnistumiseen

Tefal Sensoria -uunivuoat ja -padat ovat jokaisen kotikokin unelma. Valetusta alumiinista valmistetut välineet mahdollistavat autenttisen kokkaamisen. Kestävä materiaali varmistaa lämmön tasaisen jakautumisen, jotta ateria onnistuu jokainen kerta. Astiat säilyttävät myös hyvin lämmön ja tarttumaton pinnoite on helppo puhdistaa. Pata sopii kaikille eri liesityypeille. Lasikannellisen padan tilavuus on 3 litraa ja uunivuokia on saatavilla kahdessa eri koossa: 3,9 ja 5,4 litraisena. Astioita on kevyt käsitellä ja ne ovat konepestäviä. Tefal Sensoria -astioiden uuninkestävyys on 280°C ja lasikannen 175°C. 


Laadukkaat paistinpannut kuuluvat toimivaan keittiöön. Tefal Talent Plus -paistinpannussa on erittäin kestävä Titanium Pro –pinnoite ja korkeat reunat (52 mm).  Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoanlaitto onnistuu myös ilman rasvaa ja pannu on helppo puhdistaa. Paistinpannu sopii kaikille liesille.

Tefal Comfort
-keittiövälineet tuovat lisää mukavuutta ruoanlaittoon ja leivontaan. Patakintaan ja patalapun tarttumapinnat ovat silikonia. Laadukkaat ja lämmönkestävät keittiövarusteet takaavat, etteivät kokin näpit tai pinna pala. Tefalin välineet ovat laadukkaita ja tukevia apuvälineitä jokaiseen keittiöön.

Katso lista Tefal-tuotteita myyvistä K-Marketeista >>

Laadukkaat välineet myynnissä K-Marketeissa

Laita uudet astiat testiin - syksyn ihanimmat padat ja vuoat

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Huomasitko jo nämä?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.