Säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä:

Froneri Finland Oy
Keilasatama 5
02150 Espoo
puh. 010 395 1600

Arvonnan toteuttaja:
Kesko Oyj, K Digital
PL1
00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole K-Market Oy:n, Kesko Oyj:n ja K Digitalin henkilökunnalla sekä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 29.1. - 4.4.2018 ajanjaksolla ostamalla kampanjaan kuuluvia tuotteita kampanjahintaan ja oston rekisteröiminen Plussa-kortilla K-Market -ketjun myymälässä, pois lukien Neste K -asemat sekä Ahvenanmaan maakunnassa sijaitsevat K-Marketit.

Arvontaan osallistuu seuraavilla tuotteilla:

EAN-koodi Tuotenimi
6430064401576 Puffet 62 g Lakritsi laktoositon
6417901003186 Puffet jäätelö 62 g mansikka lkton
6430064401095 Puffet jäätelö 62 g minttu pa
6430064400111 Puffet jäätelö 62 g suklaa lakton
6430064401101 Puffet jäätelö 62 g toffee pa
6430064401088 Puffet jäätelö 62 g vanilja

Mikäli asiakas ei salli ostojen tuotekohtaista rekisteröintiä, asiakas ei voi osallistua arvontaan.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika on 29.1. - 4.4.2018 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

4. Osallistuminen
Osallistua voi ostamalla 29.1. – 4.4.2018 K-Marketin myymälöissä yllä mainittuja kampanjatuotteita kampanjahintaan ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

5. Arvonta
Arvotaan
- 4 x 2 500€ matkalahjakorttia
- 4 x 250 € matkalahjakorttia
Yhteensä 8 palkintoa

Kukin kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity Plussa-kortti ja ostettu yllä mainittuja kampanjatuotteita, toimii yhtenä arpana. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kesko Oyj/ K Digital arpoo voittajat arvonnan järjestäjän Froneri Finland Oy:n lukuun ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 18.4.2018. Kesko Oyj / K Digital pyytää voittajilta luvan henkilötietojen luovutukseen Froneri Finland Oy:lle palkinnon luovutusta varten.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital toimittaa voittajan nimen ja yhteystiedot Froneri Finland Oy:lle. Froneri Finland Oy maksavat arpajaisverot. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla yhteystiedoilla 25.4.2018 mennessä, arvotaan uusi voittaja 28.4.2018. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 8.5.2018 mennessä, kyseisiä voittoja ei enää luovuteta ja uusia voittajia ei enää arvota.

6. Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Froneri Finland Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyynti¬pisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Froneri Finland Oy ja Kesko Oyj / K Digital eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

7. Henkilötietojen käsittely
Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.
Kesko Oyj noudattaa tiukasti säänneltyä vaitiolovelvollisuutta. Yksittäistä henkilöä koskevat tiedot ilmoitetaan ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esimerkiksi henkilön omasta tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Froneri Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Siirry takaisin kampanjan sivulle >>