Uutuuksien syksy - voita laadukas JBL Charge 3 -kaiutin!

Syksyn tullen käperrytään sohvan nurkkaan maistelemaan ihania uutuustuotteita! Kerro meille, mikä seuraavista uutuustuotteista päätyy sinun ostoslistallesi ensimmäisenä. Vastaajien kesken arvomme huippulaadukkaita JBL Charge 3 -kaiuttimia 50:lle onnekkaalle! Kilpailu on voimassa 27.8.-03.10.2018.

Lue arvonnan säännöt >>
Tutustu rekisteriselosteeseen >>

Panda Choco & Lakrits -makeispussit

Pandan hurmaavat lakritsit ja suussasulava suklaa ovat löytäneet toisensa ihanassa uutuusmakeispussissa. Saatavilla on kaksi makuvaihtoehtoa, vadelmajauheella ja suklaalla kuorrutettu salmiakkilakritsi ja lakritsijauheella suklaalla kuorrutettu salmiakkilakritsi. Kumpi lähtee testiin ensimmäisenä?

Magnumin vegaaniset jäätelöpuikot

Magnum-jäätelöt ovat todellinen lahja nautiskelijoille! Ylellisen herkulliset jäätelöpuikot ovat saaneet nyt uuden vegaanisen variantin. Herkullinen vegaaninen jäätelöpuikko köytyy kauppojen valikoimista syyskuun alussa. Maltatko vastustaa?

Fazer Sticky pullat

Fazerin uutuustuotteet ovat tahmean vastustamattomia! Herkullinen uutuus saapuu K-Marketiin kahdessa maussa: kaneli-vanilija sekä suolainen karamelli. Olisiko tässä syksyn makoisin uutuus?

Coca-Cola Zero Vadelma

Coca-Cola ja vadelma ovat jännittävät ystävykset. Vadelmanmakuinen Coca-Cola tuo alkavaan syksyyn ihanan tuulahduksen kesää. Olisiko tämä raikas uutuus sinun uusi suosikkisi?

Äänestä ja osallistu arvontaan