Vappu hulinaa lasten kanssa

Vappu ei ole pelkästään opiskelijoiden juhla! Onnistuneen vapun salaisuus on helpot herkut ja iloinen mieli! Nappaa vinkit talteen ja kipaise hakemassa vapun ainekset K-marketista >>

1. Vuoden ihka ensimmäinen piknik

Nyt se on täällä! Nimittäin piknik-kausi. Ulkona saattaa vielä piknik-matolla takapuolta paleltaa, mutta mikään ei estä järjestämästä piknikia omassa olohuoneessa tai keittiössä! Ideoikaa yhdessä helppo piknik-menu ja asennoitukaa pian koittavaan kesään!

2. Raikkaat juomat simasuille 

Siman valmistaminen on jännittävämpää yhdessä! Kokeile simaan myös uusia makuja! Esimerkiksi inkivääri antaa simalle raikkaan lisän! Simalle löytyy myös runsaasti virkistäviä vaihtiehtoja. Kokeilkaa esimerkiksi kirpsakkaa sitruunalimonadia, raikasta mocktailia tai ihanan väristä mustikkajuomaa. Näillä kelpaa kippistää keväälle ja kesälle!

3. Naurava nakkibaari

Nakit maistuvat vappuna! Miksi et tekisi vapuksi helppoa ja maistuvaa nakkibaaria? Kokoa pöytään sämpylöitä ja mausteita hotdogeja varten. Lisää vaihtoehtoja tarjoamalla lisäkkeenä erilaisia salaatteja kuten perunasalaattia ja kaalisalaattia eli coleslawta!

4. Helppoja herkkuja

Helpoimmat Munkit valmistuvat Pirkan gluteenittomasta pullataikinasta! Tällä reseptillä on vaikeaa epäonnistua. Muistattehan kuitenkin, että munkin paistamisessa maltti ja tuvallisuus ovat valttia! Donitsit ovat mukava vaihtoehto munkeille ja tällä ohjeella herkut valmistuvat näppärästi uunissa. Pieniä apureita tarvitaan erityisesti herkkujen koristeluun! Inspiraatiota makeisiin leipomuksiin voi hakea vaikkapa tästä donitsikakusta!

5. Yhteistä puuhaa

Kaikki tykkäävät naamiaisista! Naamarit ja veikeät kasvomaalaukset naurattavat varmasti kaiken ikäisiä. Vappuna voi myös puhalella saippuakuplia ja kaivaa varastosta esiin suosikki pihapelit. Reipas pyöräretki eväiden kera on varmasti vapun kohokohtia!

Lue lisää!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.