K-Market on lähellä sinua

K-Market on sinun lähikauppasi. Tällä emme suinkaan viittaa ainoastaan fyysiseen läheisyyteen. Me teemme lähes 800 kaupassa töitä, jotta sinun asiointisi olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. K-Market-kauppiaat ovat mukana paikallisessa elämässä luomalla työpaikkoja tukemalla paikkakunnan elämää.

K-Marketien työ perustuu ihmisten ja lähiyhteisön kuuntelemiselle. K-Marketit pitävät paikkakunnat ja kaupunginosat virkeinä tarjoamalla palveluita, työllistämällä nuoria ja tukemalla paikallisia tuottajia ja yrittäjiä.  K-kaupat tarjoavat myös monia arkea helpottavia lähipalveluita, kuten paketti- ja postipalveluita ja mahdollisuuden nostaa käteistä rahaa. Kauppa on monelle myös arjen tärkeä kohtaamispaikka.

Moderni kyläkauppa voi löytyä niin kaupungista kuin maaseudultakin. Kaupungistuminen, perhekoon pieneneminen ja väestön ikääntyminen kasvattavat lähikauppojen merkitystä. Meille on tärkeää kantaa vastuu niin asiakkaista kuin yhteisöistäkin. Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja, jotta vastuulliset valinnat olisivat helppoja ja edistäisivät lähialueen hyvinvointia!

Katso täältä, mikä kaupoista on lähimpänä sinua!

Kiva kauppa, parempi mieli!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.