Via - Hyvää on ilo syödä

Tunnetko jo Vian, tuon viheltävän valmisaterian? Parhaista raaka-aineista tehdyt herkulliset Via -annokset valmistetaan ainutlaatuisen höyrykypsennyksen avulla, jotta maut säilyvät raikkaina ja tuoreina. Viheltävä pakkaus ilmoittaa, kun ruokahetki on valmis!

Laadukasta noutoruokaa K-Marketin hyllystä

Etsitkö arkea nopeuttavia ratkaisuja, muttet halua tinkiä mausta ja laadusta? Via-ateriat on kypsennetty hellävaraisella höyrykypsennysmenetelmällä, joka takaa erityisesti kasvisten rakenteen ja maun säilymisen. Viheltävä pakkaus takaa aina oikean lämpötilan! Mikä maistuvista Via-annoksista on sinun suosikkisi? Testaa vaikka kaikkia ja osallistu upean Vespa Sprintin arvontaan (palkinnon arvo n. 3500 euroa).

Via Lohta & Kasviksia on Via-kokkien kehittämä herkullinen, kotoisan makuinen ateria. Kermaisessa kastikkeessa on lohta ja maukkaita kasviksia, muun muassa perunaa, kukkakaalia ja pinaattia. 

Via Kaffirlime & Lemongrass Kanaa Kookoskermassa on yhdistelmä suomalaista kananpoikaa, kermaista kookosta ja kasviksia. Mausteina on käytetty kaffirlimeä ja raikasta sitruunaruohoa. Tämä annos on todellinen aasialainen makunautinto!

Via Pasta Bolognese on perinteinen, pitkään haudutettu ragù alla bolognese yhdistettynä laadukkaaseen italialaiseen fusillipastaan. Mehevä maku viimeistellään herkullisella pastajuustolla. Lyömätön yhdistelmä! Al dente, naturalmente.

Ihastu uutuuksiin

Via-makumatka alkaa K-Marketista! Syksyn uutuuksina Via-kokit ovat loihtineet tuoteperheeseen maukkaan eksoottisia annoksia maailmalta. Kokeile korealaista Via Korean Beef Bulgogia, malesialaista Via Chicken Laksaa sekä Via Bouillabaissea, joka on ranskalainen klassikkokeitto pohjoisella twistillä.  Aiemmin keväällä Via-tuoteperhe kasvoi kahdella herkullisella salaatilla: Via Falafel-Couscous kasvissalaatilla, jossa on mukana raikas sitruuna-aioli sekä Via Pesto Genovesa Kana-Pastasalaatilla. Oletko ehtinyt jo testaamaan näitä raikkaita ja ruokaisia salaattiannoksia? Muista myös toivoa suosikkiannoksiasi kaupan hyllyyn, jos ne eivät vielä sieltä löydy. Kauppojen valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Helpota arkea - voit voittaa upean Vespan

Ostamalla Via-tuotteen K-Marketista 27.8. - 3.10.2018 välisenä aikana ja käyttämällä Plussa-korttia oston yhteydessä, olet mukana arvonnassa. Palkintona arvomme tyylikkään Vespa Sprintin (arvo 3500 €). Arvonta suoritetaan 08.10.2018 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lue säännöt >>
Lue rekisteriseloste >>